Uitgelichte producten

Over Isolatie koning shop!

De isolatiekoningshop is de onafhankelijke Kingspan specialist van Nederland. Ons assortiment bestaat uit bijna alle isolatie van Kingspan, met de nadruk op alle hoogwaardige Kooltherm isolatie van Kingspan. Wij leveren de isolatie voor uw energiezuinige nieuwbouwwoning of voor uw duurzame verbouwing om energie te besparen. Wij leveren Kingspan isolatie voor elk project.

Kingspanshop onderdeel van Bespaarhome

De Kingspanshop is ontstaan vanuit ons bedrijf Bespaarhome. Met Bespaarhome ontwikkelen wij energiezuinige woningen gegarandeerd zonder energielasten. Dit kunnen wij realiseren door een combinatie van hoogwaardige isolatie in combinatie met vakkennis en zorgvuldig bouwen. Ook kunnen we met Bespaarhome huizen isoleren met de hoogwaardige Kingspan-isolatie, wij kunnen voor u de montage laten uitvoeren. Dit voor het isoleren van uw zolder of het naisoleren van binnenwanden. Bij ons is alle kennis in huis. De Kingspanshop is een verlengstuk van Bespaarhome om bij te kunnen dragen aan energiezuinig bouwen of renoveren. Bij de Kingspanshop vindt u geselecteerde duurzame Kingspan isolatie met het hoogste rendement. Wij leveren Kingspan isolatie voor elk project uiteraard in combinatie met een goed advies.

Kooltherm isolatie is duurzame Topkwaliteit

In onze webshop vindt u alleen producten die voldoen aan de hoge eisen van Kingspanshop. Hier staan wij achter, dus hiermee bent u verzekerd van de beste kwaliteit en optimale duurzaamheid voor een scherpe prijs. Het uitgebreide assortiment van de Kingspanshop helpt u op weg naar forse energiebesparingen (bestaande woning) of zelfs naar nul op de meter (nieuwe energienulwoning).

Door onze brede kennis van alle Kingspan isolatie hebben wij voor elke situatie of project een juiste isolatie oplossing. Wij helpen of adviseren u graag!

Bekijk hier ons complete assortiment Kingspan Kooltherm isolatie

Isolatiekoing.nl 2024 © | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Zwolle Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring