Kooltherm K3 20mm
Kooltherm K3 20mm
Kooltherm K3 20mm
Kooltherm K3 20mm
Kooltherm K3 20mm
Kooltherm K3 20mm
Kooltherm K3 20mm
Kooltherm K3 20mm

Kooltherm K3 Vloerplaat 20mm

De Kooltherm K3 van Kingspan is een hoogwaardige Resol Hardschuimen isolatieplaat geschikt voor het isoleren van vloeren. Met de K3 behaalt u met een minimale dikte u al zeer hoge isolatiewaarde. Één pak Kooltherm K3 20mm bestaat uit 24 platen van 1200 x 600 met een totale inhoud van 17,28 M2. Door het lage gewicht is de Kooltherm K3 makkelijk te verwerken.

€ 275,00

  • A-Kwaliteit
  • Bezorging door heel NL
  • Uitgebreid assortiment
  • Vrijblijvend advies en uitleg

Meer informatie

Hoogwaardig vloerisolatie K3 20mm van Kingspan

De Kooltherm K3 is een hoogwaardige Resol Hardschuimen isolatieplaat geschikt voor het isoleren van vloeren. Met een minimale dikte bereikt u al zeer hoge isolatiewaarde. De Kooltherm K3 20 bestaat uit 24 platen van 1200 x 600 met een totale inhoud van 17,28 M2. De Resol hardschuimen isolatieplaat K3 bestaat uit een vezelvrije kern en is aan elke zijde voorzien van een glasvlies en wordt geleverd met rechte kanten.

Ook is deze hoogwaardige Resol hardschuimen isolatie voorzien van het DuBo Keurmerk. Enkel de meest duurzame isolatie is voorzien van dit Keurmerk!

Door zijn lage gewicht is de Kooltherm K3 vloerisolatie makkelijk te verwerken. De isolatiewaarde van de Kooltherm K3 30mm is Rd-waarde 0,95 m2K/W De Kooltherm K3 is in verschillende diktes te verkrijgen. Wij leveren de Kooltherm K3 tot en met 200mm dik! Met de kooltherm vloerisolatie kunnen zeer hoge Rd-waardes worden behaald.

Afleverkosten;

  • Verzendkosten 1 pak isolatie € 35,- 

  • Verzendkosten 2 pakken isolatie € 55-

  • Verzendkosten vanaf 3 t/m 5 pakken € 105 / rechtstreeks vanuit Kingspan

  • Gratis geleverd vanaf € 1665,- aan isolatie.

  • Verzendkosten toebehoren montage € 15,-

Levertijden;

Levertijden zijn 3 tot 10 werkdagen

Wilt u zekerheid, doe vooraf een voorraadcheck! U kunt hiervoor contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons een e-mail sturen, maar bellen is sneller. We zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar.

Leveringen rechtstreeks verstuurd vanuit Kingspan worden eerder afgeleverd. De bestelling 1 tot 2 pakken isolatie worden eerst bij ons verzameld en vervolgens verstuurd. Deze levering van een bestelling, 1 tot en met 2 pakken kunnen iets langer duren.

Levertijden zijn wel altijd afhankelijk van de huidige beschikbare voorraad. 

Eventuele prijsverhogingen doorgevoerd vanuit Kingspan tussen besteldatum en afleveringsdatum zullen worden doorberekend. Indien dit aan de orde is zullen wij u daarvan vóór aflevering op de hoogte brengen

Grote hoeveelheden? Vraag hier úw offerte aan.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Isolatiekoing.nl 2024 © | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Zwolle Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring