Kingspan Dakisolatie

Kingspan Dakisolatie

Dakisolatie van Kingspan

In deze catogorie vindt u alle dakisolatie uit het assortiment van Kingspan. Voor elk dak een passende isolatieplaat met uitstekende isolerende eigenschappen.Onderstaande isolatie is een opsomming van alle types die zijn toegevoegd in ons assortiment. Bij ons zijn de onderstaande types in alle diktes te verkrijgen

  • Therma platdak TR24 isolatieplaat
  • Therma platdak TR26 isolatieplaat
  • Therma platdak TR27 isolatieplaat
  • Therma platdak TR29 isolatieplaat
  • Therma TT40 afschot dakplaat
  • Therma TT46 afschot dakplaat
  • Therma TT47 afschot dakplaat
  • Therma TT49 afschot dakplaat

De Therma TR24 Platdak Plaat bestaat uit een PIR hardschuim isolatieplaat met een vezelvrije kern, aan één kant voorzien van gebitumeerd glasvlies en aan de andere kant voorzien van een mineraal glasvlies. Het rendement is hoog en de isolatie is geschikt voor platte en licht hellende daken. De dakplaten zijn licht van gewicht, dus een zware dakconstructie is niet noodzakelijk. De platen zijn zelfs sterk genoeg om er overheen te kunnen lopen. Groot voordeel van de dakplaat is de lage Lambdawaarde vanaf 0,025. Een lage lambdawaarde betekent een goed isolatievermogen. Een goede isolatie laat geen warmte door en geeft dit ook niet af, zodat warmte in uw huis blijft in de winter en in de zomer juist buiten de deur houdt. Dit betekent dat je met een minimale dikte de beste isolatie krijgt. De dakplaten zijn te verkrijgen in verschillende diktes, nl. van 30 mm t/m 120 mm. De dakplaten hebben een afmeting van 1200 x 600 mm. De randafwerking is standaard met rechte kanten en het product word verpakt in folie. Het aantal platen per pak is afhankelijk van de dikte van de plaat.

De Therma TR26 Platdak Plaat bestaat uit een PIR hardschuim isolatieplaat met vezelrijke kern, aan twee zijden voorzien van een aluminium meerlagen complex.  De Lambdawaarde is 0.022 (zie Therma TR24). De TR26 is FM goedgekeurd. Dit betekent dat het voldoet aan de brand- en gevarennorm en dus geschikt is voor onbrandbare dakvloerconstructies. TR 26 is in verschillende diktes te verkrijgen, nl. van 40 mm t/m 142 mm en kan worden geleverd in twee afmetingen, nl. 1200 x 600 mm en 2400 x 1200 mm. De randafwerking is standaard met rechte kanten en wordt verpakt in folie. 

De Therma TR27 Platdak Plaat bestaat uit een PIR hardschuim isolatieplaat met vezelrijke kern, aan twee kanten voorzien van een mineraal glasvlies. De Lambdawaarde is vanaf 0,025 (zie Therma TR24). De TR27 is eveneens FM goedgekeurd (zie Therma TR26) en dus geschikt voor onbrandbare dakvloerconstructies. De TR27 is in verschillende diktes te verkrijgen, nl. van 40 mm t/m 140 mm. De afmeting van de plaat is 1200 x 600 mm. Ook deze randafwerking is met rechte kanten en wordt verpakt met folie.

De Therma TR29 Platdak Plaat is een isolatieplaat gemaakt uit blokschuim van polyisocyanuraat PIR. De Lambdawaarde is vanaf 0.028 (zie Therma TR24). De standaard afmeting is 600 x 600 mm en de randafwerking is standaard met rechte kanten. Een andere randafwerking kan eventueel op aanvraag. De verpakking is in folie.

De Therma TT40 Afschot Dakplaat is een PIR hardschuim isolatieplaat met vezelrijke kern met aan twee zijden gebitumeerd glasvlies. De dakplaat is licht in gewicht en brandveilig. Met de afschotisolatieplaten verkleint u het risico dat er stilstaand water op uw dakbedekking blijft liggen en u voorkomt daarmee onnodige belasting van uw platte dak. De Therma TT40 Afschot Dakplaat is ideaal voor een dakbedekkingssysteem dat wordt opgebouwd met bitumen. De Lambdawaarde is vanaf 0.025 (zie Therma TR24). De standaard afmeting is 1200 x 1200 mm en de randafwerking is standaard met rechte kanten. De verpakking is in folie.

De Therma TT46 Afschot Dakplaat is een PIR hardschuim isolatieplaat met vezelrijke kern, aan twee zijden voorzien van een alu meerlagen complex. De plaat voldoet aan de strenge brandveiligheidseisen en is dus FM goedgekeurd (zie Therma TR26). De Therma TT46 Afschot Dakplaat is toe te passen onder mechanisch bevestigde en losliggend geballaste dakbedekkingssystemen. De Lambdawaarde is 0.022 (zie Therma 24). De standaard afmeting is 1200 x 1200 mm en de randafwerking is standaard met rechte kanten. De verpakking is in folie.

De Therma TT47 Afschot Dakplaat is een PIR hardschuim isolatieplaat met vezelrijke kern, aan twee zijden voorzien van (mineraal) glasvlies. De Therma TT47 is toe te passen onder zowel verkleefde, mechanisch bevestigde als losliggend geballaste dakbedekkingssytstemen. De Afschot Dakplaat is FM goedgekeurd (zie Therma TR26).  De Lambdawaarde is vanaf 0.024 (zie Therma TR24). De standaard afmeting is 1200 x 1200 mm en de randafwerking is standaard met rechte kanten. De verpakking is in folie.

De Therma TT49 Afschot Dakplaat is een isolatieplaat gemaakt van blokschuim van polyisocyanuraat PIR en is geschikt voor (groen)daken waar een hoge druksterkte is vereist en waar de kans op lekkage tot een minimum moet worden beperkt. De Therma TT49 Afschot Dakplaat is laag van gewicht en heeft goede isolatiewaarden. De Lambdawaarde is vanaf 0.028 (zie Therma TR24). De standaard afmeting is 600 x 600 mm en de randafwerking is standaard met rechte kanten. Een eventuele andere randafwerking is op aanvraag. De verpakking is in folie.


Populaire Kingspan Dakisolatie

Er zijn 19 producten.

Item 1-12 van 19 in totaal item(s)
Item 1-12 van 19 in totaal item(s)
Isolatiekoing.nl 2024 © | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Zwolle Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring