Gips schroeven / Gipsplaatschroeven / Snelbouwschroeven

In deze categorie vindt u alle gipsplaat schroeven om u isolatieklus te voltooien. Bij de Kingspanshop vindt u alle benodigdheden voor en complete montage. Hier vindt u alle snelbouwschroeven / gipsplaatschroeven vanaf 85 tot 150mm. Alle lengtes voor het bevestigen van uw Kingspan isolatie, zoals de K118 binen isolatie elementen, voor het schroeven op een houten frame. Wij leveren hiervoor ook de isolatie pluggen van Fischer , de dampdichte of dampdoorlatende folie. Wilt u de Gipsplaten als afwerklaag gebruiken of de Kooltherm K118 of de W'all in One isolatieplaten vast schroeven, wij leveren de gipsplaatschroeven in alle lengtes tot maar liefst 150mm lang.

Eigen voorraad gipsplaatschroeven beteken voor u snelle levertijden.

We hebben de gipsplaatschroeven op voorraad tot een lengte van 150mm, zo bent u altijd verzekerd van snelle levertijden. Vraag ons naar de huidige voorraad. De schroeven kunnen bin 1 of 2 worden afgeleverd.

Vraag ons naar de beste montage oplosing voor uw project. Wij helpen en adviseren u graag! De Kinspanshop is uw totaalleverancier van uw verbouwing.

Vraag ons om een gespecificeerde offerte!


Populaire Gips schroeven / Gipsplaatschroeven / Snelbouwschroeven

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)
Isolatiekoing.nl 2024 © | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Zwolle Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring