Buitgevelplaat Kooltherm K5 50mm dik

Buitengevelplaat Kooltherm K5 80mm dik

De Kingspan Kooltherm K5 60mm dik buitengevelplaat is door de hoge isolatiewaarde uitermate geschikt voor buitengevelisolatie en verkrijgbaar in de Kingspanshop.  Hoogwaardige kooltherm K5 isolatie voor uw buitengevel is geschikt om af te werken met een door ons geadviseerde stuclaag. In een pak Kooltherm K5 80mm zitten 7 platen van 1200 x 400, totaal 3,36 M2

Vraag ons om advies!

€ 167,50

  • A-Kwaliteit
  • Bezorging door heel NL
  • Uitgebreid assortiment
  • Vrijblijvend advies en uitleg

Meer informatie

De Kingspan Kooltherm K5 Buitengevelplaat is door de hoge isolatiewaarde uitermate geschikt voor buitengevelisolatie en verkrijgbaar in de Kingspanshop. Geïsoleerde buitengevelsystemen variëren van bevestiging en gebruikte toplaag. Hoogwaardige kooltherm K5 isolatie voor uw buitengevel geschikt om af te werken met een door ons geadviseerde stuclaag.  Maximale isolatie voor uw buitengevel door de lage lambda-waarde van 0,02. Is leverbaar in een dikte tot 140mm en een maximale RD-waarde van 6,65.

De Kingspan Kooltherm K5 Buitengevelplaat is een onderdeel van een totaal gevelsysteem. De Kingspanshop kan u hierin adviseren, welke materialen en producten u nodig heeft voor een mooie en goed geïsoleerde buitengevel. Wij leveren de Kooltherm K5 isolatieplaten alleen inclusief de geadviseerde producten.

Afleverkosten;

  • Verzendkosten 1 t/m 3 pakken isolatie € 55,-
  • Verzendkosten vanaf 4 pakken € 105,- / rechtstreeks vanuit Kingspan
  • Gratis geleverd vanaf € 1665,-
  • Verzendkosten toebehoren montage € 15,-

Levertijden;

We proberen de isolatie altijd binnen 5 tot 20 werkdagen af te leveren. 

Leveringen rechtstreeks verstuurd vanuit Kingspan worden eerder afgeleverd. De bestelling 1 tot 3 pakken isolatie worden eerst bij ons verzameld en vervolgens verstuurd. Deze levering van een bestelling, 1 tot en met 3 pakken kunnen iets langer duren.

Levertijden zijn wel altijd afhankelijk van de huidige beschikbare voorraad. Op dit moment kunnen de levertijden oplopen door gebrek aan grondstoffen.

Wilt u zekerheid, doe dan een voorraadcheck. U kunt hiervoor contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons een e-mail sturen, maar bellen is sneller. We zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar.

Eventuele prijsstijgingen doorgevoerd vanuit Kingspan tussen besteldatum en afleveringsdatum zullen worden doorberekend. Indien dit aan de orde is zullen wij u daarvan vóór levering op de hoogte brengen. 

 

Vraag ons om een gespecificeerde offerte voor uw complete buitengevel.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Isolatiekoing.nl 2024 © | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Zwolle Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring