Kooltherm K108 spouwplaat - Kingspanshop

Kingspan Kooltherm K108 Spouwplaat

De hoogwaardige isolatieplaat Kooltherm K108 spouwplaat van Kingspan Insulation heeft de hoogste isolatiewaarde van Kingspanshop en is zeer geschikt voor het isoleren van uw energienulwoning, passief huis of energieneutrale woning. De Kooltherm K108 spouwplaat heeft een Lambdawaarde vanaf 0,020 W/M K, dit betekent voor ú maximale isolatie tegen een geringe dikte tegen een scherpe prijs. Met de Kooltherm K108 spouwplaat bent u verzekerd van zeer hoge isolatiewaardes tegen een geringe dikte. U bespaart hiermee dus kostbare ruimte in vergelijking met traditionele isolatiematerialen.

Kooltherm K108 is de opvolger van de K8 isolatieplaat van Kingspan. Nu met een verbeterde lambdawaarde, dit betekend dat u nog "slanker"kunt bouwen. Met een geringe diktes worden hoge isolatiewaardes behaald

Naast de zeer goede isolatie eigenschappen van de spouwplaat K108 Kooltherm resol hardschuimen plaat bestaat de Kooltherm K108 plaat uit een vezelvrije kern en is voorzien van het DuBo Keur. De Kooltherm K8 spouwplaat is een van de weinige isolatieplaten met dit keurmerk. Enkel de meeste milieuvriendelijkste materialen zijn voorzien van dit DuBo keurmerk! 

Door het blijvende thermische rendement, goede isolatie eigenschappen en het lage gewicht is de Kooltherm K108 plaat makkelijk te verwerken en monteren. Kingspanshop verzekerd u dat de Kooltherm K108 spouwplaat isolatie zeer geschikt voor duurzame verbouwingen, úw nieuwbouw project naar energienul of uw passiefhuis project. Kingspanshop kiest voor kwaliteit en maximaal rendement, vraag een offerte voor grote hoeveelheden. Wij helpen en adviseren u graag!

Minder betalen en duurzaam genieten doet u bij Kingspanshop!


Populaire Kingspan Kooltherm K108 Spouwplaat

Er zijn 9 producten.

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)
Isolatiekoing.nl 2024 © | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Zwolle Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring