Kooltherm K108 Plus spouwplaat - Kingspanshop

Kooltherm K108 Plus spouwplaat

De hoogwaardige isolatie Kooltherm K108 Plus spouwplaat van Kingspan Insulation heeft de hoogste isolatiewaarde van Kingspanshop en is zeer geschikt voor het isoleren van uw energienulwoning, passief huis of energieneutrale woning. Ook voor het verduurzamen van uw bestaande woning of isoleren van uw aanbouw is uw deze hoogwaardige isolatieplaat zeer geschikt. De Kooltherm K108 Plus spouwplaat heeft een zeer lage Lambdawaarde vanaf 0,018 W/M K, dit betekent voor ú maximale isolatie tegen een geringe dikte tegen een eerlijke prijs. Met de hoogwaardige Kooltherm K108 Plus spouwplaat isolatie van Kingspan bent u verzekerd van zeer hoge isolatiewaardes tegen een geringe dikte. U bespaart hiermee dus kostbare ruimte in vergelijking met traditionele isolatiematerialen met hogere isolatiewaardes. Door de zeer goede isolatie eigenschappen van de spouwplaat K108 Plus bent u ook verzekerd van een kierdichte gevel, deze kierdichting is net als de hoge isolatiewaarde erg belangrijk.

De Kooltherm resol hardschuimen plaat bestaat uit een vezelvrije kern en is voorzien van het DuBo Keur. De Kooltherm K108 Plus spouwplaat is een van de weinige isolatieplaten met dit keurmerk. Enkel de meeste milieuvriendelijkste materialen zijn voorzien van dit DuBo keurmerk! 

Door het blijvende thermische rendement, goede isolatie eigenschappen en het lage gewicht is de Kooltherm K108 Plus plaat makkelijk te vermerken en monteren. Kingspanshop verzekerd u dat de Kooltherm K108 Plus isolatie zeer geschikt voor duurzame verbouwingen, úw nieuwbouw project naar energienul of uw passiefhuis project. Kingspanshop kiest voor kwaliteit en maximaal rendement, vraag een offerte voor grote hoeveelheden. Wij helpen en adviseren u graag!

Wij leveren ook de juiste pluggen en ankers voor de juiste bevestiging. Vraag ons om advies, we helpen u graag.


Populaire Kooltherm K108 Plus spouwplaat

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)
Item 1-1 van 1 in totaal item(s)
Isolatiekoing.nl 2024 © | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Zwolle Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring