Kingspan buisisolatie Kooltherm FM

Buisisolatie Kooltherm FM

De hoogwaardige buisisolatie van de  Kingspanshop Kooltherm FM is het dunste en meest efficiënte product dat verkrijgbaar is voor isolatie van buizen in gebouwentechniek. De leidingisolatie van Kingspan is  toe te passen voor verwarming, ventilatie en airco (koeling). We verkopen deze kooltherm buisisolatie voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Voor woningbouw of kleine utiliteit.

Kingspan buisisolatie voor gebouwen bieden een aantal voordelen, waaronder:

  • Minder warmteverlies
  • Grote Energiebesparingen
  • Beschermt de buis en de buisinhoud tegen extreme temperaturen

Kooltherm FM-buisisolatie bestaat uit Kooltherm FM-isolatiecomponenten die zijn gecacheerd met een fabrieksmatig aangebrachte vochtbeschermingsmantel. Door deze techniek worden tijdens de productie automatisch op de isolatiekern gehecht.

Kooltherm FM-buisisolatie is leverbaar in verschillende diktes en Rd waardes.  Vraag ons naar de prestatiegerelateerde specificaties. De Kingspan FM leidingisolatie is toepasbaar op zacht staal, roestvrij staal, koolstofstaal, koper en kunststofbuizen in standaard en niet standaard buisdiameters.

Kooltherm FM-buisisolatie wordt vervaardigd op basis van moderne continutechnieken en technieken met gegroefde platen. Bij beide methodes wordt gebruik gemaakt van een unieke van boorgaten voorziene voering, waarbij productieafval tot een minimum beperkt wordt. Kooltherm FM-buisisolatie die vervaardigd wordt tijdens continuprocessen, wordt geleverd in een lengte van 1 meter. Buisisolatie die vervaardigd wordt op basis van gegroefde platen, wordt geleverd in een lengte van 1,165 meter. Kooltherm FM-buisisolatie is leverbaar in een standaarddichtheid van 37 kg/m3. Tevens leverbaar zijn buisisolatiecomponenten met een hogere dichtheid en geïsoleerde buissteunen met een dichtheid van 60 kg/m3, 80 kg/m3 en 120 kg/m3.

Vochtbeschermingsmantel

Alle Kooltherm FM-buisisolatieproducten en -systemen worden standaard gecacheerd met een extreem duurzame en beschermende folie met een lage dampdoorlaatbaarheid, of met een zwarte vochtbeschermingsmantel die versterkt is met geweven glaslinnen. De vochtbeschermingsmantel is fabrieksmatig aangebracht. Deze hoeft daardoor niet op locatie te worden bevestigd, wat het risico van beschadiging van de vochtbescherming en daardoor van de betrouwbare werking van het systeem met zich mee brengt. Hierdoor ontstaan ook minder arbeidskosten voor het installeren van het Kooltherm FM-buisisolatiesysteem. De Kingspanshop denkt graag mee, wij leveren ook de Alu Tape en toebehoren mee voor uw totaalproject.

 


Populaire Buisisolatie Kooltherm FM

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)
Item 1-3 van 3 in totaal item(s)
Isolatiekoing.nl 2024 © | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Zwolle Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring