Kingspan Kooltherm K12 Afmeting 1200 x 3600mm

De hoogwaardige isolatieplaat Kooltherm K12 1200 x 3600mm van Kingspan Insulation is ideaal voor het na-isoleren van uw zolder, binnenmuur of uw borstwering. De Kooltherm K12 frameplaat heeft een lage Lambda-waarde vanaf 0,020 W/M K, dit betekent voor ú maximale isolatie tegen een geringe dikte. U bespaart hiermee dus kostbare ruimte.

Daarnaast zijn de K12 Kooltherm resol hardschuimen isolatieplaten van Kingspan milieuvriendelijk en beschikt over een DUBOkeur. Alleen de meest milieuvriendelijke materialen zijn voorzien van dit keurmerk.

Door het blijvende thermische rendement, goede isolatie eigenschappen en het lage gewicht is de Kooltherm K12 van Kingspan isolatie makkelijk te verwerken en zeer geschikt voor duurzame verbouwing of uw nieuwbouw project. Kingspanshop kiest voor kwaliteit en maximaal rendement. Vraag een offerte voor grote hoeveelheden. Wij helpen en adviseren u graag!

De Kooltherm K12 is er zowel in de afmeting van 600 x 1200 en in 1200 x 3000. Vraag een offerte als u veel M2 nodig heeft.

Omschrijving  van de Kooltherm isolatieplaat K12

De Kingspan Kooltherm  K12 Frameplaat, geschikt voor zolderisolatie of het isoleren van uw aanbouw of borstwering,  is een resol hardschuim isolatieplaat met een vezelvrije kern. De isolatieplaten zijn aan twee zijden voorzien van een samengesteld, micro geperforeerd aluminium folie (dampopen en refl ecterend).

Toepassing  van de Kooltherm K12

De Kingspan Kooltherm  K12 isolatieplaat is door de hoge isolatiewaarde zeer geschikt voor het isoleren van kozijnen, borstweringen, binnenmuren en bij het naisoleren van hellende daken zoals zolders. Hoogwaardige isolatieoplossing voor het besparen van energie.

Standaard afmetingen van de Kingspan Koolterm K12

De Kingspan Kooltherm  K12 Frameplaat is standaard verkrijgbaar met rechte kanten in de afmetingen 600 x 1200 mm en 1200 x 3000 mm. De K12 isolatieplaten worden per pak geleverd en zijn te verkrijgen vanaf een dikte van  40mm tot en met een dikte van 120mm. De maximale RD-waarde (isolatiewaarde) van deze hoogwaardige isolatie is 6,00 m2K/W. Voor afwijkende afmetingen en randafwerkingen kunt u contact opnemen met de klantenservice van de Kingspanshop / 0226-755339

Over Kooltherm K12 algemeen;

De Kooltherm K12 isolatieplaat van Kingspan Insulation zijn door de hoge isolatiewaarde zeer goed toe te passen voor het isoleren van kozijnen, borstweringen, binnenmuren en bij het na-isoleren van hellende daken zoals zolders. Met een minimale dikte behaalt u een maximale isolatiewaarde én zijn bouwkundige aanpassingen niet nodig. Door de hoge isolatiewaarde van het resol hardschuim kiest u voor de slankste bouwconstructie en dunste wandopbouw. Door de goede isolerende eigenschappen van de Kingspan Kooltherm  K12 isolatieplaat, kunt u bij de gewenste isolatiewaarde kosten besparen op de constructie ten opzichte van het gebruik van andere isolatiematerialen of toepassingen. Bovendien zorgt het isoleren met Kingspan Kooltherm K12 van de Kingspanshop  voor een lagere energierekening, met goede isolatie bespaart u energie!

 


Populaire Kingspan Kooltherm K12 Afmeting 1200 x 3600mm

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)
Isolatiekoing.nl 2023 © | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Zwolle Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring