Kooltherm K118 binnenisolatie element - Kingspanshop

Binnenisolatie Element K17

De hoogwaardige isolatieplaat Kooltherm K17 / K118 van Kingspan Insulation kunnen wij per plaat of per pallet bij u afleveren. De Kooltherm K118 heeft zeer hoge isolatiewaardes en is zeer geschikt voor het na-isoleren van wanden of daken. Doordat de hoogwaardige isolatieplaat K118 is voorzien van een dampdichte laag en een gipsplaat van 12,5 AK kunt u maximaal isoleren en afwerken in één. De Kooltherm K118 isolatieplaat heeft een Lambdawaarde vanaf 0,018 W/M K, dit betekent voor ú maximale isolatie tegen een geringe dikte tegen een scherpe prijs. U bespaart hiermee dus kostbare ruimte in vergelijking met traditionele isolatiematerialen.

De hoogwaardige isolatieplaat K17 / K118 platen zijn bij de Kingspanshop per plaat leverbaar.

Bij de Kingspanshop kunt elke dikte k17 / K118 isolatieplaat per plaat bestellen. Zo bent u niet verplicht om een hele pallet aan te schaffen, zoals bij anderen bouwmarken. We bezorgen u plaat met grote zorg en helpen u natuurlijk een handje mee om de platen op locatie af te leveren. Vraag ons naar de voorraad en levertijden.

Wij leveren alle diktes van de Kooltherm K17 / K118 isolatie van Kingspan van 20mm Kooltherm / 12,5mm gips tot en met 120mm kooltherm / 12,5 mm gips. De Rd waardes vanaf 1,15 tot een Rd waarde van 6.5 Naast de hoogwaardige isolatieplaat van Kingspan leveren we ook alle toebehoren voor een juiste montage. Vraag ons om het beste advies voor een juiste montage.

Naast de zeer goede isolatie eigenschappen van de resol hardschuimen plaat bestaat de Kooltherm K118 plaat uit een vezelvrije kern, een dampscherm en een gipskarton van 12,5mm. Door deze samenstelling is deze isolatieplaat zeer geschikt voor renovatieprojecten, isoleren en afwerken kan gemakkelijk met de Kooltherm K118 plaat.

Door het blijvende thermische rendement, goede isolatie eigenschappen en het lage gewicht is de Kooltherm K118 plaat makkelijk te vermerken en monteren. Kingspanshop vindt dat de Kooltherm K118 isolatie zeer geschikt voor duurzame verbouwingen, úw nieuwbouw project naar energienul of uw passief huis project. Kingspanshop kiest voor kwaliteit en maximaal rendement, vraag een offerte voor grote hoeveelheden. Wij helpen u graag!

Vraag om gratis advies voor de juiste montage, u kunt ons ook bellen of mailen voor een gespecificeerde offerte.

Minder betalen en duurzaam genieten doet u bij Kingspanshop!


Populaire Binnenisolatie Element K17

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw

Isolatiekoing.nl 2023 © | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Zwolle Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring